top of page

Het boek: Omarm je darm

Ohzomooi - Elda_edited.jpg
Insta cover bekend.jpg

Over

het boek

"Dit boek is niet alleen een reis door darmgezondheid, maar ook een inspirerende gids voor een evenwichtig en gezond leven."

Marjolijn Duijvestein

Maag- Darm-, Leverarts, Radboudumc

Op dit moment leg ik de laatste hand aan mijn boek Omarm je darm en het bijbehorende werkboek. Het is een praktisch, holistisch handboek voor mensen met de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa en een prikkelbare darm. In zeven simpele stappen en meer dan 65 oefeningen help en inspireer ik je om stappen te zetten richting meer geluk en gezondheid.

Dat doe ik op basis van 25 jaar ervaring met een chronische darmziekte, vijf coach-opleidingen, kennis uit talloze wetenschappelijke publicaties en de positieve ervaringen uit mijn bloeiende coachpraktijk voor mensen met chronische (buik)klachten.

 

Het boek verschijnt begin april, maar kan al eerder besteld worden. Ben jij er als een van de eersten bij? Dan krijg je een gesigneerd exemplaar en een leuk cadeau thuisgestuurd.

"Een helder boek waarin je leert samenwerken met je lijf. Met deze zeven stappen groei je fysiek en mentaal verder."

Hans Velders

Lichaamsgericht coach en trainer

Mede-oprichter Bronacademie

Meer
Informatie

Wil je alvast een een exemplaar reserveren? Vul dan het formulier hiernaast in en je krijgt dan als eerste bericht wanneer het te bestellen is.

Zet erbij of je alleen het boek wilt bestellen (ca. 25 euro) of het pakket met het werkboek erbij (ca. 39 euro). Alvast bedankt!

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook

Dank voor je interesse!

bottom of page