"Ik heb Elda ervaren als een warme en empathische coach. Ze kijkt verder dan wat er aan de oppervlakte zit, waardoor haar coaching naar de kern van de zaak gaat. Ook leuk: ze heeft een goed gevoel voor humor, we hebben samen ook fijn gelachen. Alles bij elkaar een coach die ik absoluut kan aanraden!"

Sarina (44)

"De sessies met Elda zijn heel prettig, ze doet haar werk met veel passie. Ze stelt je op je gemak en denkt met je mee. Vanwege haar achtergrond in de muziekwereld is zij ideaal voor mij als musicus. Ze heeft me enorm geholpen bij het maken van de volgende stap in mijn carrière."

Juliana (29)

"Elda creëert een warme, open gesprekssfeer, zowel ontspannen als actief. Ik voel me vrij om goed de tijd te nemen. Ze stemt met haar kennis, ervaring en inlevingsvermogen goed af op de situatie. Zaken die ingewikkeld leken, blijken zo opeens in een kader te passen, of een andere kant te hebben. De gesprekken geven mij handvatten om zelf vervolgstappen te zetten, echt heel fijn!"

Eelkje (41)

"Elda coacht betrokken en vanuit persoonlijke motivatie. Met haar openheid creëert ze vanaf de eerste ontmoeting een prettige, vertrouwde sfeer. In dialoog met de coachee weet ze de juiste vragen te stellen om tot de kern door te dringen, om vervolgens met aandacht en zonder oordelen samen verder te werken aan het gekozen doel."

Annika (44)