top of page
Pakket life coaching

Uitgebreide persoonlijke intake
& 6 sessies life coaching - 697 euro

Ga je een luxe midweek weg of investeer je eenmalig in een traject waar je de rest van je leven profijt van gaat hebben? Met dit pakket committeer je je aan het tweede. Voor 697 euro krijg je de tools om de koers te varen die bij je past, te ontdekken wat je waarden zijn en wat je kan doen met de belemmerende gedachten die tussen jou en je doel staan.

IBD-mentorship

IBD-mentorship: drie maanden lang
persoonlijke begeleiding - 720 euro 

In drie maanden begeleid ik je naar een leven met meer rust, energie en balans. Aan de hand van twee 1-op-1-coaching-sessies van 75 minuten per maand, wekelijkse opdrachten, WhatsApp-contact, maar ook toegang tot ingesproken meditaties voor IBD en mijn online community gaan we samen aan de slag. We zetten een transformatie in gang richting omgaan met je ziekte en het leiden van een rijk en vervuld leven. Mocht je na drie maanden nog het gevoel hebben dat er meer in zit, dan kun je een of meer extra maanden bijboeken.

Ik heb er zin in! Jij ook?

IBD-mentorship
IBD-traject

Online IBD-traject: in 12 weken rust in je hoofd

en balans in je leven bij IBD - 277 euro

* Een online training met video’s, wekelijkse podcasts en opdrachten op basis van de evidence based methode ACT (Acceptance and Commitment Training).
* Gebaseerd op 20+ jaar ervaring met de ziekte van Crohn en tientallen therapieën en methodes, gecombineerd met twee gedegen coach-opleidingen op senior practitioner-niveau en ervaring in een bloeiende coachpraktijk voor IBD’ers.
* Doel: in drie maanden tijd meer regie over je leven, persoonlijke kracht en acceptatie

in relatie tot de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa

* Te doen op je eigen tempo, in je eigen woonkamer, op je eigen moment.

* De prijs van het programma is 277 euro inclusief BTW.

* De VIP-versie, inclusief een 1-op-1 sessie coaching, is 347 euro.

IBD-traject
bottom of page