Losse 1-op-1 sessies coaching

Losse sessie 1-op-1 coaching: 97 euro

Je bent van harte welkom om na een (gratis) telefonische kennismaking een intake en sessies te boeken in mijn coachpraktijk of via video-call. Losse sessies duren ongeveer 75 minuten en kosten 97 euro inclusief BTW.  Neem hier contact op. Zie hieronder alle kortingspakketten en maandelijkse mentorships.

Kortingspakket life coaching

Uitgebreide persoonlijke intake & 6 sessies

t.w.v. 679 euro voor 599 euro

Ga je een luxe midweek weg of investeer je eenmalig in een traject waar je de rest van je leven profijt van gaat hebben? Met dit pakket committeer je je aan het tweede. Voor 599 euro krijg je de tools om de koers te varen die bij je past, te ontdekken wat je waarden zijn en wat je kan doen met de belemmerende gedachten die tussen jou en je doel staan. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

IBD-mentorship

IBD-mentorship: coaching en begeleiding bij het omgaan met je ziekte: 197 per maand

Heb jij de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa of een andere auto-immuunziekte en wil je meer balans in je leven? Heb je inmiddels alles geprobeerd om een 'gewoon' leven te hebben? Ben je moe en gefrustreerd over je lijf en het gebrek aan energie? En wil je uit de neerwaartse spiraal komen van gedrag en gedachten die je niet verder helpen?

 

In twee sessies per maand geef ik je de tools en handvatten om in je kracht te komen, de regie over je leven te (her)pakken en een begin te maken met het accepteren van je ziekte. Mentorships zijn vanaf 3 maanden (in maandelijkse betalingen) af te nemen. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

IBD-traject van 3 maanden

Online IBD-traject: in 12 weken rust in je hoofd

en balans in je leven bij IBD

* Een online training met video’s, wekelijkse podcasts en opdrachten op basis van de evidence based methode ACT (Acceptance and Commitment Training).
* Gebaseerd op 20+ jaar ervaring met de ziekte van Crohn en tientallen therapieën en methodes, gecombineerd met twee gedegen coach-opleidingen op senior practitioner-niveau en ervaring in een bloeiende coachpraktijk voor IBD’ers.
* Doel: in drie maanden tijd meer regie over je leven, persoonlijke kracht en acceptatie

in relatie tot de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa

* Te doen op je eigen tempo, in je eigen woonkamer, op je eigen moment.

* De prijs van het programma is 277 euro inclusief BTW.

* De VIP-versie, inclusief een 1-op-1 sessie coaching, is 347 euro.

 
 
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2020 Elda Dorren - Rotterdam          Algemene voorwaarden