top of page

Over Elda

IMG_4924.jpeg

Hoe ziet dat eruit, zo’n coachtraject?

 

Als coach begeleid ik je richting een zelfgekozen coachdoel, of dat nou is meer rust in je lijf, minder piekeren, steviger in je schoenen staan of iets anders. Dat doe ik door middel van gesprekken, meditaties en oefeningen in het hier en nu. Hierdoor krijg je inzichten, (her)ontdek je je eigen kracht, leer je krachtige keuzes te maken en pas je dit ook dagelijks toe. Bij een deel van de cliënten zorgt dat voor klachtenverlichting.

Heb jij een chronische aandoening en zoek je wat meer rust in je hoofd, balans in je leven en energie in je lijf? Dan zijn we waarschijnlijk een goede match. Zelf weet ik na 25 jaar Crohn hoe moeilijk het is om een ‘normaal’ leven te leiden, en hoe graag je dat juist wilt als je last hebt van je lijf.

 

Ook ontdekte ik dat er met de juiste coaching heel veel mogelijk is: zowel op het gebied van energie, genieten, maar ook ontspanning en bijvoorbeeld minder piekeren. Inmiddels heb ik meer energie, rust in mijn hoofd en leef ik een leven waar ik blij mee ben: ik heb niet meer het gevoel dat ik ‘inlever’.

 

Ook mijn cliënten zitten na een coachtraject lekkerder in hun vel, weten beter wat ze willen en hoe ze dat kunnen bereiken, ondanks fysieke ongemakken. Klinkt dat als iets dat jij ook zou willen bereiken? We kunnen dit onderzoeken tijdens een intakegesprek, live of via een videogesprek. Het is gratis en geheel vrijblijvend. Hier kun je contact opnemen.

 

In mijn vrije tijd wandel ik veel, doe ik aan yoga en meditatie en geniet ik van koken, zingen, dansen en lachen, soms met, soms zonder mijn fijne gezin.

 

Ik rondde de studies Coach Intensive en Coach Expert bij opleidingsinstituut NONONS af. De laatste opleiding heeft het Europese kwaliteitskeurmerk EQA op senior practitioner-niveau. Lichaamsgericht coachen leerde ik bij Hans Velders van de Bronacademie.

Wil je meer weten over wat mijn cliënten allemaal bereikt hebben tijdens en na hun coachtraject? Scroll iets naar beneden en lees hun testimonials.

Elda in de media

Niet alleen schrijf ik elk kwartaal de vaste column in Crohniek, het magazine van Crohn & Colitis NL, ook verschijnen er regelmatig artikelen over mij in diverse media.  Klik hier voor meer artikelen over mij.

Podcast Buikspraak, 2023

Wat mijn cliënten zeggen:

Referenties

"Elda leerde mij om bewuster te voelen. Daardoor ben ik me nu bewuster van mijn eigen verlangens, gevoelens en behoeften. Dat geeft mij ruimte om mijn perfectionisme wat los te laten en te leven naar wat ik belangrijk vind. Ik merk dat ik hierdoor meer rust in mijn lichaam ervaar."

Eline (40)

Prachtige natuur

'Dankzij het proces met Elda heb ik langzaam maar zeker beter geleerd te luisteren naar mijn lijf. Nadat ik bij de psycholoog vastliep lukte het met haar lichaamsgerichte coaching  wel: elke sessie werd duidelijk wat we 'op mochten ruimen' en werden de klachten langzaam minder'


Sabine (32)

strand
Image by Ben Karpinski

"In een korte tijd heb ik enorm veel geleerd en sta ik krachtiger in het leven dankzij de juiste tools en handvatten die Elda heeft gegeven. Ze is een ontzettend fijne coach.

Ik heb nog steeds dezelfde ziekte, maar ik voel me zoveel beter!"

 

Mariska (30)

Image by Tim Swaan

"Vanwege mijn chronische ziekte had ik behoefte aan coaching op maat. Die vond ik bij Elda. Nooit eerder had ik zo’n gevoel van veiligheid en steun ervaren tijdens coaching. Je voelt dat Elda écht weet hoe het is. Ik heb veel handvaten gekregen waardoor ik nu weer in mijn kracht sta."

Fabiënne (24)

"Rust en balans: dat is wat het IBD-mentorship mij gebracht heeft. Crohn was altijd mijn grootste vijand en Elda hielp mij de strijdbijl te begraven. Het was de investering meer dan waard!"

Gino (30)

Image by Jay Mantri

"Na het IBD-mentorship bij Elda voel ik me mentaal meer in balans en heb ik meer rust gevonden"

Johanna (30)

Image by eberhard 🖐 grossgasteiger
Image by Reed Geiger

"Elda is de beste coach die ik ooit gehad heb."


Marlot (29)

Image by Silvestri Matteo

"Ik heb vleugels gekregen! De oefeningen zijn eye openers waar ik veel positieve energie van heb gekregen."

Myriam (57)

"Ik zou willen dat ik al deze informatie gekregen had toen ik drie jaar geleden de diagnose kreeg in plaats van de afgelopen jaren alles zelf uit te zoeken."

Judith (45)

Genieten van de natuur

"Voordat ik aan het traject begon had ik heel veel moeite met het accepteren van mijn ziekte. Ik was zo ziek dat ik niet eens meer echt van mijn gezin kon genieten.
Door het traject en de begeleiding van Elda heb ik nu mijn doelen helder en ook de weg ernaartoe. Elda, ontzettend bedankt voor dit mooie traject!"

Carla (37)

Bos

“Hoewel ik had verwacht dat online coaching minder impact zou hebben dan live, merkte ik dat fysiek afstand geen verschil maakte in het proces. Ik heb grote stappen gezet in verschillende levensgebieden. Dank je wel Elda!”

 

Betti (54)

Met haar warme en professionele benadering gaf Elda me enorm veel vertrouwen. Waar ik eerder bleef ‘zwemmen’ met mijn ziekte kreeg ik van haar praktische handvatten. Mijn doelen zijn bereikt en nog veel meer: ik ben er een blijer mens van geworden!

Saskia (49)

"Elda creëert een warme, open gesprekssfeer, zowel ontspannen als actief. Ik voel me vrij om goed de tijd te nemen. Ze stemt met haar kennis, ervaring en inlevingsvermogen goed af op de situatie. Zaken die ingewikkeld leken, blijken zo opeens in een kader te passen, of een andere kant te hebben. De gesprekken geven mij handvatten om zelf vervolgstappen te zetten, echt heel fijn!"

Eelkje (41)

"Elda coacht betrokken en vanuit persoonlijke motivatie. Met haar openheid creëert ze vanaf de eerste ontmoeting een prettige, vertrouwde sfeer. In dialoog met de coachee weet ze de juiste vragen te stellen om tot de kern door te dringen, om vervolgens met aandacht en zonder oordelen samen verder te werken aan het gekozen doel."

Annika (44)

Image by Sapan Patel

"Na het coach-traject 

voel ik meer rust en balans in mijzelf, ga makkelijker om met situaties als het anders loopt dan verwacht en kan ook weer meer genieten van wat ik doe.

 

Bedankt Elda, het was de investering in mijzelf meer dan waard!"

Peter (46)

Image by Lukasz Szmigiel

"Bedankt Elda! Het IBD-traject heeft me veel gebracht: ik heb weer regie over mijn proces waar ik dat niet meer had verwacht."

 

Alice (50)

bottom of page