Over Elda

DSCF0358.JPG

Ik geloof sterk in de kracht van verbinding: authenticiteit en kwetsbaarheid zijn dan ook twee van mijn belangrijkste kernwaarden. Als je bij mij komt met een hulpvraag zie ik altijd potentie in jou en gaan we daarmee aan de slag.

 

Ook vind ik het heel belangrijk dat je er in een traject met mij achter komt wat je écht wil in het leven en hoe je dat kunt bereiken. Oftewel: te ontdekken wat jouw kernwaarden zijn en hoe je daarnaar kunt leven zonder je te laten afleiden door je omgeving of belemmerende factoren in jezelf.

 

Wanneer ik niet coach ben ik veel aan het wandelen, doe ik aan yoga, lig ik dagelijks op mijn spijkermat en ben ik een liefhebber van lezen en persoonlijke groei. Verder geniet ik heel erg van koken, zingen, dansen en lachen.

Ik rondde de studies Coach Intensive en Coach Expert bij opleidingsinstituut NONONS af. De laatste opleiding heeft het Europese kwaliteitskeurmerk EQA op senior practitioner-niveau, waarmee ik expert coach ben. Ook ben ik aangesloten bij de NOBCO, de Nederlandse orde van beroepscoaches.

Elda in de media

Niet alleen schrijf ik elk kwartaal de vaste column in Crohniek, het magazine van Crohn & Colitis NL, ook verschijnen er regelmatig artikelen over mij in diverse media.  Klik hier voor meer artikelen over mij.

Crohniek 5, in hoofdartikel over IBD en balans
Crohniek september 2020.jpg

Wat mijn cliënten zeggen:

 
Image by Ben Karpinski

"In een korte tijd heb ik enorm veel geleerd en sta ik krachtiger in het leven dankzij de juiste tools en handvatten die Elda heeft gegeven. Ze is een ontzettend fijne coach.

Ik heb nog steeds dezelfde ziekte, maar ik voel me zoveel beter!"

 

Marisa (30)

Image by Tim Swaan

"Ik kan nu beter meebewegen met de ups en downs van een chronische ziekte. Zonder de hulp van Elda zou ik nog steeds als een Don Quichot tegen een onzichtbaar monster vechten."

 

Åsa (51)

"Rust en balans: dat is wat het IBD-mentorship mij gebracht heeft. Crohn was altijd mijn grootste vijand en Elda hielp mij de strijdbijl te begraven. Het was de investering meer dan waard!"

Gino (30)

Image by Jay Mantri

"Bedankt Elda! Het IBD-traject heeft me veel gebracht: ik heb weer regie over mijn proces waar ik dat niet meer had verwacht."

Alice (50)

Image by eberhard 🖐 grossgasteiger
Image by Reed Geiger

"Na het coachtraject met Elda 

voel ik meer rust en balans in mijzelf, ga makkelijker om met situaties als het anders loopt dan verwacht en kan ook weer meer genieten van wat ik doe.

 

Bedankt Elda, het was de investering in mijzelf meer dan waard!"

Peter (46)

Image by Silvestri Matteo

"Ik heb vleugels gekregen! De oefeningen zijn eye openers waar ik veel positieve energie van heb gekregen."

Myriam (57)

"Ik zou willen dat ik al deze informatie gekregen had toen ik drie jaar geleden de diagnose kreeg in plaats van de afgelopen jaren alles zelf uit te zoeken."

Judith (45)

Genieten van de natuur

"Voordat ik aan het traject begon had ik heel veel moeite met het accepteren van mijn ziekte. Ik was zo ziek dat ik niet eens meer echt van mijn gezin kon genieten.
Door het traject en de begeleiding van Elda heb ik nu mijn doelen helder en ook de weg ernaartoe. Elda, ontzettend bedankt voor dit mooie traject!"

Carla (37)

Bos

“Hoewel ik had verwacht dat online coaching minder impact zou hebben dan live, merkte ik dat fysiek afstand geen verschil maakte in het proces. Ik heb grote stappen gezet in verschillende levensgebieden. Dank je wel Elda!”

 

Betti (54)

Met haar warme en professionele benadering gaf Elda me enorm veel vertrouwen. Waar ik eerder bleef ‘zwemmen’ met mijn ziekte kreeg ik van haar praktische handvatten. Mijn doelen zijn bereikt en nog veel meer: ik ben er een blijer mens van geworden!

Saskia (49)

"Elda creëert een warme, open gesprekssfeer, zowel ontspannen als actief. Ik voel me vrij om goed de tijd te nemen. Ze stemt met haar kennis, ervaring en inlevingsvermogen goed af op de situatie. Zaken die ingewikkeld leken, blijken zo opeens in een kader te passen, of een andere kant te hebben. De gesprekken geven mij handvatten om zelf vervolgstappen te zetten, echt heel fijn!"

Eelkje (41)

"Elda coacht betrokken en vanuit persoonlijke motivatie. Met haar openheid creëert ze vanaf de eerste ontmoeting een prettige, vertrouwde sfeer. In dialoog met de coachee weet ze de juiste vragen te stellen om tot de kern door te dringen, om vervolgens met aandacht en zonder oordelen samen verder te werken aan het gekozen doel."

Annika (44)