Workshops 'leef je fijnste leven met IBD' op 9 september, 14 en 21 oktober

Ohzomooi - Elda-17.jpg

Het IJsselland ziekenhuis en ik bundelen onze krachten: na de zomer geef ik daar drie van mijn meest geliefde workshops voor IBD'ers live in het MDL-centrum.

Het doel: krachtiger in het leven staan

ondanks je chronische darmklachten. Meer dan 80 mensen met IBD gingen je voor en noemden als resultaat: rust in hun hoofd, balans en meer energie.

 

Dankzij deze samenwerking zijn de workshops tegen een minimale vergoeding te volgen. Hieronder vind je meer informatie en tickets. Per workshop zijn 10 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Logo IJsselland ziekenhuis.jpg
Ohzomooi - Elda.Klein-13.jpg
  • Het leven loopt heel vaak anders dan gepland, zeker met een chronische ziekte.

  • Hoe leer je omgaan met beperkingen, slecht nieuws of andere verrassingen?


In de workshop IBD en regie maak je kennis met een paar simpele modellen die je kunt toepassen in dit soort situaties. Daardoor krijg je het gevoel van  regie over je ziekte - en je leven - terug. Krijg een gevoel van grip, hoe lastig de situatie ook is.

Door middel van evidence based methoden als ACT (Acceptance and Commitment Therapy) geeft de ervaren Crohn-coach en IBD'er Elda Dorren je in een ochtend de start-tools om los te komen van je ziekte en jezelf krachtig te manifesteren

Wil je meer weten over Elda? Klik hier.

De workshop vindt plaats in het MDL-centrum van het IJsselland ziekenhuis in Capelle aan den IJssel, duurt ongeveer 2 uur

en kost - tijdelijk -  17,50 euro inclusief

koffie, thee en een versnapering.

Ohzomooi - Elda.Klein-10.jpg
  • Voel je weerstand of boosheid als je weer een opvlamming hebt of erg vermoeid bent? Of ga je piekeren, keihard doorwerken of heel veel voor anderen zorgen?

  • Merk je ook dat die weerstand, emoties, piekergedachten en gedrag veel energie, rust en focus kosten?

  • Wil je een lichter, moeitelozer leven leiden en mis je daar de handvatten voor?
     

Schrijf je dan in voor de workshop IBD en acceptatie. Met twee oefeningen en een fijne opdracht help ik je wat loskomen van je ziekte en een begin te maken met acceptatie.
 

Door middel van evidence based methoden als ACT (Acceptance and Commitment Therapy) geeft de ervaren Crohn-coach en IBD'er Elda Dorren je in een ochtend de start-tools om los te komen van je ziekte en jezelf krachtig te manifesteren.

Wil je meer weten over Elda? Klik hier.

De workshop vindt plaats in het MDL-centrum van het IJsselland ziekenhuis in Capelle aan den IJssel, duurt ongeveer 2 uur

en kost - tijdelijk -  17,50 euro inclusief

koffie, thee en een versnapering.