top of page

vr 28 jun

|

Schiedam

Lichter leven: acceptatie bij darmklachten

Samen met systemisch coach Tessa Stolze geef ik je de tools om moeitelozer te leven: we voelen waar het verzet zit en leren je (een deel van) de strijd tegen je klachten te staken.

Lichter leven: acceptatie bij darmklachten
Lichter leven: acceptatie bij darmklachten

Tijd en locatie

28 jun 2024, 14:00 – 17:00

Schiedam, Walvisstraat 6, 3111 BR Schiedam, Nederland

Gasten

Over het evenement

Wist je …

… dat de meeste mensen met chronische klachten verzet voelen tegen die klachten?

… dat dat verzet veel kostbare energie kost, stress oplevert en ons vaak zieker maakt?

… dat uit onderzoek blijkt dat werken aan acceptatie de kwaliteit van leven verhoogt?

… dat vriendschap sluiten met je lijf zelfs kan zorgen voor klachtenverlichting?

Wil jij ondanks je chronische klachten je fijnste leven leiden? Wil jij uit je hoofd komen en meer contact maken met je lijf? In deze workshop geven Elda Dorren en Tessa Stolze je de tools om moeitelozer te leven: door vriendschap te sluiten met je lijf kun jij je authentieke leven gaan leiden.

De training bouwt voort op Elda’s boek Omarm je Darm, holistisch handboek voor darmklachten, maar in feite alle chronische klachten en preventie hiervan. De eerste stap van haar methode is niet voor niets acceptatie.

Strijd tegen je klachten – in de vorm van boosheid, ontkenning, piekergedachten - is namelijk een innerlijke strijd, want vechten tegen je klachten is vechten tegen jezelf: een strijd die je niet kunt winnen zonder energieverlies.

In de training gaan we aan de slag met oefeningen uit systemisch werk en lichaamsgerichte therapieën om niet alleen uit je hoofd en in je lijf, maar ook uit de kramp en in de flow te komen. Het lichaam is heel wijs, en geeft veel snellere en eerlijkere antwoorden dan we pratend, op het niveau van de ‘mind’ ooit zullen krijgen.

Het codewoord is moeiteloos: we helpen je in een veilige, intieme setting, te voelen waar het verzet zit en (een deel van) de strijd tegen je klachten te staken. Het resultaat: meer vrijheid, rust, en plezier.

Meer informatie over deze training.

Deel dit evenement

bottom of page