top of page

Rust in je hoofd, rust in je buik

10-weekse online training met 5 verschillende meditaties en werkboek
 • Heb jij het gevoel dat je altijd ‘aan’ staat?
   

 • Merk je dat stress en spanning je (nog) te veel beïnvloeden?
   

 • Werk je veel aan jezelf maar voel je een soort plafond?
   

 • Heb jij dat laatste zetje nodig om stappen te zetten?
   

 • Wil je voor langere periodes lekker in je vel zitten?

Dan is dit pakket misschien wel iets voor jou.

Tien weken lang ga je aan de slag met het werkboek en de meditaties. In het werkboek vind je achtergronden, uitleg en oefeningen. Dagelijks doe je de meditaties, die ik speciaal voor mensen met darmklachten heb  ingesproken, op je eigen moment.

Het doel is rust, maar uiteindelijk ook meer geluk en (buik)gezondheid.

Zowel het werkboek als de meditaties zijn gebaseerd op cutting edge onderzoek als kwantumfysica, epigenetica en neuropsychologie. Maar ook op eeuwenoude methodes als de Oosterse tradities. De wetenschap (her)ontdekt namelijk momenteel wat deze culturen al wisten: dat lichaam en geest één systeem zijn, waarbij er continu uitwisseling van informatie is.

 

In plaats van alle onderdelen los te zien gaan we aan de slag met het lichaam als één geheel. En dankzij kennis van deze lichaamsprocessen kun je ontzettend veel bereiken: meer rust in je hoofd, maar ook in je buik.

Foto 21-04-2022 om 21_edited.jpg

Wat gaan we doen?

De eerste weken beginnen we met het kalmeren van het zenuwstelsel. Bij mensen met een chronische darmziekte draait het stress-systeem vaak overuren, ook al voel je het zelf niet zo. Mediteren met deze methode brengt stressverlichting, ontspanning en veiligheid. Dat zorgt voor rust in je hoofd maar ook in je lijf. Want al die zenuwen hebben ook veel invloed op de darmen.

Klimmen.jpeg

Resultaten

Vanuit deze basisrust ga je vanaf week drie contact maken met een aantal energiepunten in je lijf en met het energieveld om je heen. Het doel is meer rust en balans in je systeem, en een gevoel van verbondenheid: je bent niet alleen. De laatste weken van het traject leer ik je actief gezondheid aan te trekken. Dat doe je onder meer door meer grip te krijgen op je emoties.

Balans meditatie.jpeg

Wat is er van jou nodig?

* Motivatie en zin om stappen te zetten
 

* Maximaal 1 uur per dag de tijd voor de meditaties en opdrachten
 

* Tijdelijk voor slechts 47 euro

 

* VIP-pakket (inclusief een online 1-op-1 sessie met mij): 147 euro

Ben je hier helemaal klaar voor?

Klik dan hier voor het standaard pakket, hier voor het VIP-pakket.

Wat deelnemers zeggen

Foto%20JvK_edited.jpg
"Vroeger was ik nogal sceptisch over meditatie en de gezondheidsvoordelen ervan. Maar onder begeleiding van Elda ontdekte ik dat het echt veel oplevert. Vooral rust in mijn hoofd, maar ook in mijn lijf: na het volgen van dit traject heb ik alles wat ik geleerd had in de praktijk gebracht tijdens een opvlamming. Het resultaat: ik kreeg de opvlamming – natuurlijk in overleg met de MDL-arts - met enkel meditatie onder controle. Hoe gaaf!"

Janneke (39)

Download een preview

Mocht je nog twijfelen, dan kun je hier een sneak preview van het werkboek downloaden en een kort fragment van een meditatie beluisteren.

Klik op de afbeelding hiernaast voor een kleine preview van het werkboek en op de play-knop hieronder voor het audio-fragment.

Kort fragment meditatie

Yes, ik wil dit!

Dus nog even in het kort: 

 • Traject van 10 weken

 • Nieuw ingesproken meditaties

 • Specifiek voor rust en gezondheid

 • Op je eigen tempo, in je eigen tijd

 • Voor mensen met Crohn, colitis, PDS of andere chronische klachten

 Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan hier contact met me op.

Meedoen minitraining.JPG
bottom of page