top of page
Ohzomooi - Elda.Klein-8.jpg

Rust in je hoofd, rust in je buik

Werkboek en meditaties
  • Heb jij het gevoel dat je altijd ‘aan’ staat?

  • Merk je dat stress en spanning je (nog) te veel beïnvloeden?

  • Werk je veel aan jezelf maar voel je een soort plafond?

  • Heb jij dat laatste zetje nodig om stappen te zetten?

  • Wil je voor langere periodes lekker in je vel zitten?

Dan is dit pakket misschien wel iets voor jou.

 

Tien weken lang ga je zelf aan de slag met het werkboek. Je doet zelf dagelijks de meditaties  - die door mij speciaal voor mensen met darmklachten ingesproken zijn - op je eigen moment. Het doel van de meditaties is rust, maar ook het ondersteunen van je doelen voor meer geluk en (buik)gezondheid.

Het werkboek en meditaties zijn gebaseerd op cutting edge onderzoek als kwantumfysica, epigenetica en neuropsychologie. Maar ook op eeuwenoude methodes zoals de Oosterse tradities. De wetenschap (her)ontdekt namelijk momenteel wat deze culturen al wisten: dat lichaam en geest één systeem zijn, waarbij er continu uitwisseling van informatie is.

 

In plaats van alle onderdelen los te zien gaan we aan de slag met het lichaam als één geheel. En dankzij kennis van deze lichaamsprocessen kun je ontzettend veel bereiken: meer rust in je hoofd, maar ook in je buik.

Foto 21-04-2022 om 21_edited.jpg

Wat gaan we doen?

De eerste weken gaan we aan de slag met het kalmeren van het zenuwstelsel. Want bij mensen met een chronische ziekte draait het stress-systeem vaak nog overuren, ook al voel je het zelf niet zo. Mediteren met deze methode brengt stressverlichting, ontspanning en veiligheid, wat zorgt voor rust in je hoofd maar ook in je lijf. Want ook de darmen staan in directe verbinding met die zenuwen.

Klimmen.jpeg

Resultaten

Deze basisrust gebruiken we om in de tweede helft van het traject op voort te bouwen. Hier zijn belangrijke vragen: wat belemmert je nog in je leven? Welke gedachten, gevoelens en gedrag wil je niet meer? En wat wil je ervoor in de plaats? De meditaties laten je voelen wat er allemaal mogelijk is in je leven en brengen het binnen handbereik.

Balans meditatie.jpeg

Wat is er van jou nodig?

* Motivatie en zin om stappen te zetten
 

* Een uur per dag om te mediteren
 

* Een investering van 47 euro


Ben je hier helemaal klaar voor?

Klik dan hier.

Buiten genieten

Yes, ik wil dit!

Dus nog even in het kort: 

  • Traject van 10 weken

  • Nieuw ingesproken meditaties

  • Specifiek voor rust en gezondheid

  • Op je eigen tempo, in je eigen tijd

  • Mensen met Crohn, colitis of andere chronische aandoeningen

Klik op de button hieronder om je werkboek en meditaties aan te vragen. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan hier contact met me op.

Button training
bottom of page