Aanbod

01.

Coaching is in mijn optiek een geweldige en snelle manier om van elke crisis een kans te maken. Of je nu in een persoonlijke crisis bent beland, dit Corona-jaar je reden geeft tot reflecteren over je beslissingen of dat je om een andere reden niet lekker in je vel zit, coaching geeft je de kans om je te 'resetten' en te gaan leven naar wat jij belangrijk vindt. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

 
02.

Heb jij de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa en wil je toch een rijk en vervuld leven? In mijn 1-op-1-trajecten bied ik methoden om de regie over je leven te (her)pakken. Je gaat aan de slag met elementen als bewustwording, acceptatie, verandering en actie. Blijf niet gebukt lopen onder je ziekte: krijg weer grip op je leven.

 

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek of boek meteen de eerste maand van je mentorship.

03.

Wil jij 1-op-1-coaching en woon je te ver van Rotterdam of is er weer een Corona-golf? Dan is online coaching een goede optie. Met dezelfde persoonlijke benadering, aandacht en privacy is coaching via een videocall even effectief als een live gesprek.

 

Informeer naar de mogelijkheden of boek hier een losse sessie, kortingspakket coaching of mentorship.

04.

Regelmatig geef ik workshops, live in het centrum van Rotterdam, maar ook online met deelnemers uit heel Nederland, over thema's als regie, acceptatie en persoonlijke kracht. In één ochtend (meestal op zaterdag) maak je een start met het adresseren van issues die te maken hebben met je ziekte. Klik hier voor meer informatie.

05.

Als IBD'er ben je welkom om lid te worden van mijn Facebook-groep IBD en Psyche: balans in je leven met Crohn en colitis. Ik geef daar wekelijks tips & tricks en organiseer regelmatig gratis challenges. Het netwerk, met al meer dan 180 leden, is ook een mooie plek om elkaar te ontmoeten en ervaringen met elkaar te delen over de psychosociale aspecten van IBD.

IBD en psyche & challenge.jpg
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2020 Elda Dorren - Rotterdam          Algemene voorwaarden