top of page
01.

Coaching is in mijn optiek een geweldige en snelle manier om van elke crisis een kans te maken. Of je nu in een persoonlijke crisis bent beland, dit Corona-jaar je reden geeft tot reflecteren over je beslissingen of dat je om een andere reden niet lekker in je vel zit, coaching geeft je de kans om je te 'resetten' en te gaan leven naar wat jij belangrijk vindt. Plan hier je gratis spar-sessie!

Anker 1
02.

Heb jij de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa of een andere auto-immuunziekte en heb je inmiddels alles geprobeerd om een 'gewoon' leven te hebben? Ben je moe en gefrustreerd over je lijf en het gebrek aan energie? En wil je uit de neerwaartse spiraal komen van gedrag, gevoelens en gedachten die je niet verder helpen?

Ik geef je de tools en handvatten om in je kracht te komen, de regie over je leven te (her)pakken en langzaam maar zeker te leren de ziekte te accepteren. Blijf niet gebukt lopen onder je ziekte: krijg weer grip op je leven.

 

Wil jij ook meer balans in je leven?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek of boek meteen je mentorship.

03.

Wil jij 1-op-1-coaching en woon je te ver van Rotterdam of is er weer een Corona-golf? Dan is online coaching een goede optie. Met dezelfde persoonlijke benadering, aandacht en privacy is coaching via een videocall even effectief als een live gesprek.

 

Informeer naar de mogelijkheden of boek hier een kortingspakket coaching of mentorship.

04.
Ohzomooi - Elda.Klein-10.jpg

Regelmatig geef ik workshops, live in het centrum van Rotterdam, maar ook online met deelnemers uit heel Nederland, over thema's als regie, acceptatie en persoonlijke kracht. In twee uur tijd maak je een start met het adresseren van issues die te maken hebben met je ziekte. Klik hier voor meer informatie.

05.

Als IBD'er ben je welkom om lid te worden van mijn Facebook-groep IBD en Psyche: balans in je leven met Crohn en colitis. Ik geef daar wekelijks tips & tricks en organiseer regelmatig gratis challenges. Het netwerk, met al meer dan 300 leden, is ook een mooie plek om elkaar te ontmoeten en ervaringen met elkaar te delen over de psychosociale aspecten van IBD.

IBD en psyche & challenge.jpg
bottom of page